Jeg tilbyder alt inden for

Erhvervsfotograf for store og små virksomheder

Jeg tilbyder alt inden for erhvervsfotografering

Mangler I produktbilleder til jeres webshop, portrætbilleder til hjemmesiden eller fængende content til jeres sociale medier? 

Så er jeg jeres erhvervsfotograf. 

Ud over at være fotograf er jeg også certificeret droneoperatør. Derudover tilbyder jeg grafiske løsninger inden for både produktfotografering, mad og drikke, konfirmationer og alt muligt andet. Mine videoer bliver produceret med sans for historien, flotte billeder og altid med god lyd. Her har jeg især stor erfaring med at producere profilvideoer til LinkedIn, hvor CEO’s forklarer om deres vision og mission med virksomheden.

Jeg skaber fængende billeder og video

Jeg ved, hvad det vil sige at skabe smukke og fængende billeder samt video.

Jeg bor selv i Aarhus med min kæreste og min kat Normann. Min passion blev til min hobby, og min hobby blev til mit liv og min forretning. Jeg skaber billeder, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.

Min stil er en blanding mellem finurlig, bevægende og magisk. Jeg elsker en naturlig, men dæmpet palette, naturligt lys og glade ansigter. Jeg elsker naturlig bevægelse. Intet for poset, og jeg har et godt øje for æstetik og smukke detaljer.

Kontakt mig for booking eller information om mine priser

Uanset om du har brug for professionel hjælp fra en dygtig fotograf til et familiefoto, et portrætfoto eller en erhvervsfotograf til nye medarbejderportrætter, så står jeg klar til at hjælpe. Du er derfor altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, for booking eller for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på din opgave.

Kontakt mig

Vælg mellem tre forskellige prispakker

Erhvervsportrætpakker

​Alle portrætbilleder tages på en neutral baggrund med smuk og moderne lyssætning, som fortæller jeres kunder at I er imødekommende og professionelle. Billederne leveres digitalt efter aftale i enten farve eller sort/hvid. Alle pakkerne kan der tilkøbes ekstra services såsom fritlægning, alternative lyssætninger for mere stemningsfyldte billeder eller billederne på valgfri baggrundsfarve som foreksempel jeres brandfarver eller farvestålende baggrunde til det kreative bereau.

Pakke 2

Scale-up pakken

Op til 50 medarbejdere

Pris​, inkl. moms, fra

12.000,-​

Pakke 1​

Start-up pakken

Op til 10 medarbejdere

Pris​, inkl. moms, fra

6.000,-​

Pakke 3

Unicorn pakken

+50 medarbejdere​

Pris​, inkl. moms, fra

24.000,-​

Find den rette vinkel og få et nyt perspektiv

Droneoptagelser til din virksomhed

Jeg tilbyder dronevideo til promovering, hjemmesidebanner, SoMe osv. 

Nedenfor kan du se en af mine seneste droneoptagelser.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Fotograf Hjalte Gregersen

CVR: 39451220

8240 Risskov

Mit navn er Hjalte Gregersen og jeg bor i Aarhus med min kæreste og mit kat Normann. Min passion blev min hobby og min hobby blev mit liv og min forretning. Jeg skaber billeder fordi jeg ikke kan lade være.