Har du brug for nye billeder?

Dygtig portrætfotograf

Jeg tilbyder fotografering til alt fra CV / LinkedIn, kreative projekter, familiefotografering, børn, eller content til dine sociale medier.

Uforglemmelige minder, lige til at hænge på væggen

Jeg specialiserer mig i at skabe smukke og unikke portrætter af hele familien og til jeres families helt unikke begivenheder.

  • Konfirmation
  • Studenterportrætter
  • Graviditet
  • Søskendeportrætter

Jeg ved, at familiebilleder er vigtige minder, som skal bevares for evigt. Derfor går jeg meget højt op i kvaliteten af billederne og sikrer, at hvert enkelt portræt er skarpt og i høj opløsning. - Klar til at blive hængt op på væggen.

Familieportrætter er meget mere end bare billeder. De er minder. Unikke øjeblikke i livet, som aldrig kommer tilbage. Derfor gør jeg alt hvad vi kan for at sikre, at hvert enkelt portræt er unikt og giver et ægte indtryk af jeres families personlighed og historie.

Hos os kan du vælge mellem flere forskellige pakker, der passer til dit budget og dit behov. Vi tilbyder både indendørs og udendørs skud, og vi kan også tage billeder på location efter dit ønske.

Så hvis du ønsker at bevare de unikke øjeblikke i dit liv, og har brug for professionelle og smukke familieportrætter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at arbejde med dig!

Book din tid i dag!

Kontakt fotograf Hjalte Gregersen

- Ella, Community Lead for Embla

"Tak for billederne, det er fornemt. Og tak for samarbejdet, det var sjovt! Vi ringer nok en anden god gang når vi har en ny opgave i nærheden af Århus."

- Anni, Projektleder hos DGI

"Jeg vidste, jeg kunne regne med dig. Hvor er det fede billeder og en stemningsfuld video. Lækre billeder, smukke mennesker, godt vejr og fed lyd"

- Trine og Frederik, Bryllupskunder

"Tusind tak for de fantastiske billeder, dejligt du har taget så mange og fået så mange minder med"

Kunderne udtaler​

Fotograf Hjalte Gregersen

CVR: 39451220

8240 Risskov

Mit navn er Hjalte Gregersen og jeg bor i Aarhus med min kæreste og mit kat Normann. Min passion blev min hobby og min hobby blev mit liv og min forretning. Jeg skaber billeder fordi jeg ikke kan lade være.